Skip to main content

Turning Totems

– 11 winlijnen
– Minimale inzet 0,10 eurocent
– Maximale inzet 100 euro
– Uitkeringspercentage 96,01%

Wild symbolen

Bij het spel komen ook Wilds terug. Deze zorgen voor de hoogste uitbetaling. Als je namelijk vijf wilds hebt op een actieve winlijn dan kun je tot wel 25x je inzet krijgen. Bij de andere symbolen geldt dan hoe kleuriger het symbool is, hoe hoger de waarde is. Als je vijf gouden symbolen op de actieve winlijnen hebt, dan krijg je 10x je totale inzet en je vindt hier ook nog een houten symbool. Daarvoor krijg je 0,4x je totale inzet (een groot verschil). Als je goed kijkt dan zie je dat de symbolen draaien op de houten vlakken van de totempalen.

Inzetten bij Turning Totems

Bij deze slot kun je voor een lagere inzet spelen, namelijk al vanaf 0,10 eurocent per draai. De maximale inzet die je hier kunt plaatsen is 100 euro per draai. Door deze mogelijkheid is het een slot die voor alle spelers toegankelijk is, ongeacht het budget. Het is ook mogelijk om het spel eerst gratis te spelen, kom er achter welke symbolen de meeste winsten opleveren. Daarnaast kun je ontdekken hoeveel geluk jij hebt bij dit spel. Als het goed gaat en je vindt het een leuke slot, dan kun je voor echt geld spelen. Eerst een account aanmaken bij het casino, dan geld storten (de welkomstbonus innen) en vervolgens met je eigen geld spelen.

Bonusspel free spins met extra wilds

Het bonusspel is een uniek item bij dit spel. Als je namelijk twee bliksemschichten ziet verschijnen op een totempaal, dan moet je goed opletten! De totempaal zal dan veranderen in een Thunder Reel. Dit wil dus zeggen dat er extra wilds verschijnen op deze totempaal. Je verdient hierbij ook een free respin. Als je in totaal drie of meer bliksemschichten hebt dan krijg je de free bonus. Bij drie bliksemschichten wil dat zeggen dat je 5 free spins krijgt met 3 Thunder Reels. Als je 4 bliksemschichten hebt dan wil dat zeggen dat je 5 free spins krijgt met 4 Thunder Reels. Maar let goed op, want wanneer je vijf bliksemschichten hebt dan wil dat zeggen dat je 5 free spins krijgt met 5 Thunder Reels. Dus hieruit kun je afleiden dat hoe meer Thunder Reels er zijn, hoe meer wilds je gaat verdienen en hoe hoger de uitbetalingen zullen zijn.

Turning Totems is een mooie slot van Thunderkick met een uniek thema. Ook kan de slot op je mobiel gespeeld worden. Het is een spel met 11 winlijnen en geschikt voor alle spelers, met ieder budget. Je kunt al vanaf 0,10 eurocent spelen per draai, tot maximaal 100 euro per draai. Door het bonusspel kun jij free spins met extra wilds verdienen en die prijzen kunnen erg hoog oplopen. Een mooie slot om eens te proberen, eerst gratis en dan voor echt geld? Dit kan allemaal met Turning Totems van Thunderkick.