Skip to main content

Sunset Delight

– Vijf winlijnen
– Drie rollen
– Minimale inzet 0,10 eurocent
– Maximale inzet 100 euro
– Uitkeringspercentage 96,3%
– Bonus game
– Veel free spins

Wild gebruiken om symbolen te vervangen

Er is ook een Wild gekozen en deze is er om de andere symbolen in het spel te kunnen vervangen. Dit vergroot voor jou als speler de kansen op winst. De combinatie kan uit wilds bestaan en uit reguliere symbolen. De wild kan alleen geen scatter symbolen vervangen. Toch kan een wild er voor zorgen dat er ineens winnende combinaties gemaakt kunnen worden op de rollen, wat erg verrassend voor je kan zijn, iedere draai weer.

Inzetten Sunset Delight

Het inzetten bij Sunset Delight kan al met een laag bedrag, want vanaf 0,10 eurocent kan er al gespeeld worden. Dit is de minimale inzet. De maximale inzet bij deze slot is 100 euro per draai. De slot is er voor zowel de low budget spelers als de high roller spelers. Misschien wil je de slot wel eerst leren kennen en dan kan er ook gratis gespeeld worden. Hierdoor zie je welke symbolen je nodig hebt om bepaalde prijzen te kunnen behalen. Als je eenmaal door hebt hoe het werkt en wat een bonusspel met je kan doen, kan er ook voor echt geld gespeeld worden. Als je dat hebt gedaan, dan kun je dus zowel laag als hoog inzetten. Als je hoog inzet zal het bedrag dat aan je uit wordt gekeerd bij winst ook hoger zijn. Maar ook wanneer je laag in gaat zetten, kunnen er mooie prijzen gewonnen worden. Dit maakt het een slot die voor alle spelers erg toegankelijk en interessant is om te spelen.

Bonusspel behalen met Scatter symbolen

Als je tijdens het spelen van Sunset Delight 3 Scatters weet te verzamelen kun je daarmee het bonusspel starten. Daarbij kun je voorzien worden van free spins, step scatter functies, spin scatter functies en een inzet vermenigvuldiger. Wanneer je als bonus de vermenigvuldiger krijgt wordt je huidige inzet een X aantal keren uitgekeerd. Bij de step Scatter functie kan de vermenigvuldiger voor je prijs groeien en met de spin Scatter kun je extra free spins winnen. Worden er uiteindelijk free spins toegekend? Dan draaien de rollen een X aantal keren gratis op basis van de laatst gespeelde inzet. Als je voor geld aan het spelen bent, is het vanzelfsprekend zo dat je geen inzet van je tegoed in hoeft te leveren tijdens de free spins. Prijzen worden dan ook geheel gratis gewonnen.

Leuke Thunderkick slot voor online gokken

De slot Sunset Delight is een leuke slot van Thunderkick, deze slot heeft vijf winlijnen en drie rollen. De minimale inzet is 10 eurocent en kan er al voor zorgen dat je mooie prijzen gaat winnen. De slot heeft een uitkeringspercentage van 96,3%. Er is een bonus game aanwezig en er zijn veel free spins die er gewonnen kunnen worden. Kortom een leuke en veelbelovende slot, waarbij zowel low budget als highroller spelers terecht kunnen voor mooie winsten.